2012/11/30

Kvälls inlägg

Jag ligger hemma på soffan och kollar på filmen "Big". Sen blir det att gå till älsklingen och sova <3
Dagens bilder




2012/11/29

Zumba / Polis

Då var sista danslektionen avklarat för denna termin. DISCO! :D Jobbigt MEN askul! :D

Efter discon stannade jag kvar på Zumban också. I början var det JÄTTE JOBBIGT!!! Jag trodde jag skulle döööööö....haha men efter ett tag släppte det och då var det bara kuul! :D :D :D
Jag och en till ääääääger alltså! :D Vi är bääääst XD Vi rockar varje gång :D hehe



Sen på väg hem så vem orkar gå när man kan cykla också...MEN problemet är att jag hade inte framljus...eftersom den har frysit!!! :O
Såklart att POLISEN kommer mitt emot...Det första jag tänkte var NEEEEEJJJJ!!!!!
Och som jag hade tänkt...den har saktat ner, och stannat....jag behövde också stanna ju...
Han sa att jag har en fin ny cykel!!! (Cykeln är ganska gammal och det är min systers men jaja haha)
MEN något saknas... MM...JAG VET!! Och då började jag förklara lite...och det gick bra! :D Jag fick leda cykeln hem utan böte XD Polisen gillar mig alltså! :P hehe


DÖÖÖÖR

Jag sitter i skolan och mår såååå dåligt!!!! Vill bara hem och gräva ner mig i sängen.... Vi måste sjunga!!!! Visa hur vi låter...pfff....jag som har så jääääääkla svårt med att öppna munnen när det gäller sång ska stå framför 2 personer i skolan och sjunga....eller ska o ska...får se....jag vill bara dö iaf!! Jag har inte förberett nån låt heller så det kommer säkert gå JÄTTEEEEE BRAAA!!!!
Alltså jag gråter snart....


Morgon ;)

Frukost nudå... Jag längtar INTE efter att gå ut i snön!!!! :( :(



2012/11/28

Snöööbläääää

Det blir bara mer o mer för varje timma som går :( :( :(

massa massa massa dans / snö


Det första riktiga snön har då hittat hit....KUL!!! ( Jag skojar bara ) Jag HATAR snö!!!!!!!

Men som tur det var så fick jag tänka bort det med en massa massa massa dans idag :) Först var det JMB(Jazz modern balett) sen lite disco och tills sist lite street. :)
ASKUL dansdag!! :) Förutom att jag har ont i låren nu....väldigt mycket ont :( Även när jag går...eller just nu när jag bara sitter och bloggar... Det är ju liksom inte ok... Måste snart kolla upp det på riktigt... :( 

2012/11/27

HJÄLP!!!

Har nyss kommit hem från terminens sista "hopp kick och snurr" lektionen (teknik/fys)
Det har varit skitkul!!! Jag älskar ju teknik! Jag vill ju liksom veta och kunna hur man gör rörelserna rätt :) 
MEN
min sträckning vill inte släppa...tvärtom :( Det känns som att det blir bara värre och värre...Och jag vill typ bara gråta ibland för att den dumma benet vill inte samarbeta med mig :( Jag vill ju kunna komma ner i spagat igen med vänster benet också, men NEEEJ...den dumma sträckningen som jag kämpar mot i typ 2-3 månader vill inte försvinna....:( Jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att få tillbaka "Jag kan sparka högt med vänster benet också" och "Jag kan gå ner i spagat med båda benen" ....

Är det någon där ute i det stora världen som har någon tips VAD man ska göra för att "träna" bort / få bort en sträckning som man haft i några månader???? (Förutom att "Ta det lugnt") Något mer effektivt!?


Teater dag :)

Har studiedag idag egentligen. MEN!! vi sitter i skolan ändå och har teater :)




2012/11/26

chill måndag

Idag är vi lediga från skolan ;) ASSKÖNT!!! Har bara legat och chillat hela dagen. Känns lite för mycket nu att inte göra något så det blir skönt att äntligen kunna dra mig till Dansverkstan och dansa några timmar :) Det är SISTA veckan nu :( Kommer sakna danskurserna såååå mycket under jullovet...:( Men Zumba räddar livet! :D 

Sen så taggar jag vääääldigt mycket inför nästa termin för att vi kommer börja tävla i formation! Jag är sååå taggad!!! :D LÄNGTAR!!! :D



2012/11/25

Fear Factor

Ligger hemma på soffan och kollar på Fear Factor!!! HERREGUD vad bra den är!! Jag skulle ALDRIG våga klara nånting som man ska....Vet ni inte vad det är så kolla bara en enda avsnitt! (Har en länk lite längre ner med Säsong7 Episode2

HELT SJUKT!!!!





Dag 02 – Ett barndomsminne

Haha, det är lite roligt kanske :) Jag var kanske 8-9 år då jag hade mina bästa kompis som var en kille. Vi hängde hela tiden båda i skolan och efter skolan. Den dagen var jag hemma hos honom, vi var ute i trädgården och lekte. Jag var dödskär i honom... :$ hehe :) 
De hade en liten kulle, och den ena sidan var det ett ganska djupt hål som var typ en halv meter bred. Och leken gick ut på att vi skulle hoppa över det där hålet. Och så kom han och vi skulle hoppa tillsammans. Då tog han min hand och jag trodde jag skulle dö, även om vi var ju i närkontakt hela tiden så var det där något speciellt. Och så hoppade vi över stora hålet. HAHAHA Jag var så glad! :D Men vad dumt det låter nu XD

Det roliga är att vi har kontakt än idag :) (Men jag är inte kär i honom längre...hahaha)
Såhär ser han ut idag

2012/11/24

Danskalas

Har varit och dansat(jobbat) idag. Först var det några äldre kvinnor och män som skulle fira sina kompisar som gifte sig. Och det ville de göra med lite dans :) Så J. gjorde en rolig 70-tals disco nummer. Jag var med och fick hjälpa till lite, samt att lära mig lite :) De var runt 20 st :)

Efter det var det min tur att lära ut 2 danser till 7 tjejer. Det var en danskalas till den ena tjejen som fyllde 10 år :) Riktigt duktiga var dem! :) 
Och herregud vad jag älskar att lära ut dans!!! :D :D :D SÅÅ mycket lättare att lära ut till lite äldre som lyssnar och inte springer runt och pratar samtidigt som "fröken" gör. :)



Så bra!!!! :D


2012/11/23

Dag 1 - presentera mig själv

Mitt namn är Melinda Varjas. Jag är 21 år gammal, bor i Tidaholm och går fortfarande på gymnasiet...nu undrar säkert många varför!? Ja...det är inte för att jag är dum i huvudet och jag behövde gå om och om och om...Det är för att jag kommer ifrån Ungern och har bott i Sverige i 5 år(2007 oktober). Jag behövde lära mig först  prata svenska. Sen så har jag behövt få betyg  i engelska, och svenska och samhällskunskap för att kunna få börja gymnasiet. Det hade jag lyckats med 2009, och därför kunde jag börja på musikal linjen i Skövde. :) (Nu går jag SISTA året :D )
Något som mitt liv består utav förutom skolan är DANS! Efter skolan åker jag hem, äter och sedan cyklar iväg till dansskolan. Jag tycker att dans är det absolut bästa man kan göra. 
Jag har sen 2 lilla systrar också, mamma, pappa och 2 katter i familjen. 
Jag typ "bor" med min kille...Eller rättare sagt, jag sover hos honom varje dag. Jag har inte sovit hemma i typ ett halvt år. :)
Jaaaa...vad ska man skriva mer? Jag tror det räcker så än så länge. Undrar ni nåt kan ni fråga i kommentarer  så svarar jag så gott jag kan :)


Svenska Nationella

Har skrivit Nationella i Svenska B....Har suttit bara i 2 timmar ;) 
Nu är jag hemma och ska vila!!!!

Här får ni en old picture på mig

....

En TRÖTT!!Melinda börjar dagen med kaffe mycket mjölk och flingor...
Om en och en halv timme ska jag sitta i skolan och skriva svenska nationella prov...KUL!!!(eller inte)
Det roliga är att när jag är klar så sätter jag mig i bussen, åker hem och kan chilla, jag menar VILA!!! Sååå skönt!!!!

2012/11/22

Mys

Sitter i skolan med vääärldens bästa klass och teaterlärare :) vi snackar status, fikar och läser manus :) MYS!!:)

2012/11/21

God morgon

Efter att jag missat första bussen jag skulle ta, så hoppar jag på min älskade, gröna cykel med dåliga broms och cyklar till stationen.

Dagen är lång!!!! (Som alla andra onsdagar) men jag gillar det ändå eftersom det är massa dans som står på schemat... ;)


2012/11/20

Studentmössa

Idag hade vi först nationella prov i svenska... Vi skulle hålla tal. Jag sög men tiden var perfekt!!:D (var inte ens förberedd eller nåt)
Sen så hade vi utprovning av studentmössor :) kommer bli så nice att ta studenten snart :D
Tyckte det var lite kul att på det ena mössan stod det "Melina" och jag heter ju Melinda haha :P

Just nu ligger jag hemma på soffan och chillar... Kollar på Hair!!:P men funderar på att byta och kolla på nåt annat istället :)

2012/11/19

Helg

Helgen var lite full med allting så där är anledningen till varför jag inte bloggat...Jag hann inte med helt enkelt. 
I lördags var det rikstävling i Helsingborg. Årets sista tävling. Åkte hemifrån 4.50 med bussen(på lördag) och var hemma 2.00 på söndag natt...KUL!! Kunde sova på bussen lite både dit och hem, men man blir ändå astrött! Tävlingen sög på riktigt...(Sorry att jag skriver det rakt ut men jag tycker det)... Allting var 3,5 timmar försenade...tävlingen var slut kl 11  på kvällen istället för halv 8... No more comment...
Sen så gjorde inte saken bättre heller att jag kom näst sist...haha :D 5:a av 6 :D Fast det är ju mest mitt fel :P men är nöjd att jag inte kom sist iaf! :) 
Och bortsett från allt dåligt(mest förseningar och för långsam/snabb musik hela tiden som betydde massa stopp och upprepningar) så var det asbra att se alla superstar och champion dansare! :D :D :D SÅÅÅÅ CCOOOOLT!!! Jag kommer ALDRIG vara så bra som dem...haha :D

<3 Syster syster <3

Jag in action :P

:P

Så eftersom vi kom hem så "sent" på lördag/söndag, så sov jag väldigt mycket på söndag....Vaknat kl halv 3! :O haha, sen så åkte vi till Jönköping med mamma och mina syskon för att se lilla Alex när han är så "liiiiten" (3 dagar) för att de växer så snabbt, och nästa vecka blir han säkert inte lika liten. <3 

Första "kusin" bild :P <3

 Han är sååå söööt <3
Älskar den bilden <3

haha Miss blondin :D


2012/11/16

Alex prat :)

Mamma och jag pratat med lilla Alex nyss i telefon :P hehe 
Ne, jag skojar bara, men mamma pratade med sin syster och så var ju Alex där med henne såklart och så hörde man hur han gråter <3 sååå sööt :) 



Snart ska jag iväg och tävlingsträna typ sista gången i året tror jag... Det blir tävling imorgon, det sista för i år :/ Hoppas verkligen att det går bra och jag kan börja dansa i guld nästa år! :D :D :D haha (Att drömma får man väl eller!?) 






2012/11/15

Alex

JAG HAR FÅTT EN KUSIN!!!!
ALEX 
<3 <3 <3 SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT <3 <3 <3


Annars så har jag varit och dansat disco idag, och sen stannade jag på Zumban och det var sååååååå GRYM KUL!!!! :D:D:D:D Har inte haft såååå roligt på länge på en zumba pass....De sista gångerna var det jobbigt efter ett tag och så, men nu kunde jag köra fullt ut heeeeeeela tiden :d Ville inte att det skulle bli slut alltså!! :D




Bloggutmaning! :)

Spännande! Har aldrig gjort det förut...:P Får se hur bra eller dåligt jag kommer klara det....finns några frågor som är ganska svåra tycker jag :P Vilka jag menar får ni veta när det är dags att svara på de :)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Ett barndomsminne
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Favorit mat
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min förebild
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Så här tycker jag om djurplågeri
Dag 10 – Mitt klädskåp
Dag 11 – Mina djur
Dag 12 – Ett land i Europa
Dag 13 – Den där dagen jag alltid kommer minnas
Dag 14 – En sorg som aldrig kommer försvinna
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – 10 saker jag vill göra innan jag dör
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min drömfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – En viktig person
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En resa
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mitt hemland 
Dag 30 – Ett sista ögonblick

dans timmar


Har räknat ut hur många timmar jag dansar på en vecka och kommit fram till 14,5 timmar...Trodde helt seriöst att det var liiite mer :( Jaja...får väl hitta på några timmar till till nästa termin då :P hahaha

MIN åsikt

Jag sitter på bussen och funderar lite...
I många år var det tradition att dansskolan haft uppträde på julmarknaden på stan, och så blir det i år också!:)
Grejen jag inte riktigt förstår att folk vill inte vara med för att "jag vill inte skämma ut mig inför hela stan".... OK!?!? Menar de då att de skäms över att de dansar? Hur kan man skämmas över något man gör regelbundet och "tycker om?"
Jag vill typ visa upp hela tiden vad jag kan och hur bra det ser ut och att det är Askul!!!! Så jag FATTAR INTE hur vissa tänker...




2012/11/14

Onsdag förmiddag

Första gången jag dricker en sån XD haha 
 

Sen så har jag även köpt morotskaka <3 mummssss åååå gott!! <3 :P
 
Annars så sitter jag i skolan och väntar på att tiden ska gååå....har lektion kl 1...och förra lektionen va slut 10.40 XD

Igår

Naturkunskap pluggandet avslutades med Mario GALAXY 2! XD haha....Jag läste ju om Galaxer och så fick jag lust att spela..och eftersom viljan att göra något annat än att plugga var så stort så kunde jag inte stå emot XD haha

Igår hade jag zumbat och sen hade vi fys/teknik :) SÅÅÅ BRA det är med Fys och teknik träningar så att det inte är sant!
Ska seriöst börja stretcha splitt nu! Jag har inte så jätte jätte jätte mycket kvar....det är bara att bita ihop och kämpa! NO PAIN NO GAIN som sagt! :P 

Såhär börjar det....får se hur mycket längre ner jag kommer om en månad om jag gör det VARJE DAG!!!(Försöker hinna/orka varje dag iaf:P )



2012/11/11

Naturkunskap

Sitter hemma på soffan och läser naturkunskap.... Jag HATAR det!!!!! Snälla döda mig nån så jag inte behöver kunna skiten....

2012/11/09

Kändis :P

Snacka om att man är liiiite känd :P är med i tidningen igen!!:P och det roliga är att jag visste inte ens om det... Haha 



2012/11/08

Disco dance

Haar vääääärldens träningsvärk!!!! :O
I förrgår hoppade vi 10000 splitthopp och jaaa....det kändes efteråt...Hade träningsvärk redan igår innan dansen, men efter 4 timmars dans med träningsvärk i benen gjorde inte saken bättre....Tvärtom!!! Jag kunde knappt gå imorses!!!! :O haha :D 
Jag älskar träningsvärk!!! :D Men ändåååååå  haha 
Och nu så hade jag disco avancerad...jag var tvungen att tänka bort träningsvärken...Läraren hade skaffat ett linne som det står på "NO PAIN NO GAIN" hahaha :D Man kunde liksom inte börja klaga att man hade ont när hon hade det linnen på sig...haha :D 
Men saken är att jag känner inte av träningsvärken lika mycket nu, som jag gjorde innan dansen! :D AAAASSKÖNT!! :D:D:D

2012/11/07

Barn danskalas

Har nyss kommit hem från DVT.
En tjej fyllde 8 år och hon vill ha danskalas med sina kompisar, så J. fixade det! :) Jag lärde ut 2 danser till dem. En street och en disco. De var jätteduktiga!!! :)
Efter en timmes dans så var det tårta, presenter och lite lek såklart :) 

 Street tuffingar :)


Nu är jag hemma och laddar "batterierna" :P  Om 45 minuter är det min tur att leka dans elev :P 
Ska dansa JMB, disco och street i lite mer än 3 timmar <3 ÄLSKAR DAAANS

Morgon musik

Sitter på bussen på väg till skolan. Solen skiner men det är jättekallt!!!!!!:O
Grejen är att Zumba musiken i örat gör allt mycket bättre!!!!!:D
"Bara bara bere bere -Alex Ferrari"
Såååå bra!!!!

2012/11/06

No pain, no gain

Jag mår braaaaaa!!!!!!!!
Hade kommit hem inte så länge sen från dansen och jag är trött!!!!
Det var fys och teknik, och jaaa....mina lår skulle inte orka så länge till, men det tänker vi inte på!

No pain, no gain

Kommer tänka på det väldigt mycket från och med nu tror jag :)

Träningsvärk imorgon tror jag!!! :D:D:D:D SÅÅÅÅÅÅ GÖTTT!!!! Hade saknat det lite! :)




KRÖNIKA

OOOOOO vad duktig jag känner mig nu!!!
Jag hade skickat in krönikan till svenska läraren!!!! 
Uppgiften skulle va inlämnat typ för 2 månader sen kanske....neee...inte så mycket, men typ en och halv...haha men jag hade inte fått nån idé vad jag skulle skriva om, jag kunde bara inte göra det, men nu är den klar!!!!! :D Har bara en enda sen inlämning kvar som jag måste göra...och sen kan jag koncentrera mig på Nationella :P


2012/11/03

Tävling Örebro, bilder

Har varit i Örebro och tävlat idag!!! :) Gruppen gick sådär...Alltså jag tycker att vi var skitbra!!!! Men vi gick inte vidare :( 
I singeln så VANN JAG!!!!!!!!! :D Ett prick till och jag är i GULD!!! :D Wihhhhhiiioooo :D :D :D


SHAPE :D



Lillasystern gjorde bra ifrån sig, men de var så många, så det var svårt att synas...kommer gå bättre nästa gång ska du se!! ;) <3





Ser inte ut som att jag är glad va!? haha



Behöver träna liiiite mer på det tror jag....haha