2013/12/19

Zumba <3 och fotboll

Har varit och dansat årets sista Zumba pass. Sååå himla kul det var!!! :D <3 med nya zumbakläder också på kändes det extra kul såklart :P sen fick vi några extra danser också som julpresent :)
 Just nu sitter jag i idrottshallen och ser på Ws fotbollsträning :)


2013/12/18

Sy sy sy sy...:)

Just nu håller jag på med att sy mina tåskor :) trodde att det skulle vara svårare än vad det är :) ganska skönt att det inte är svårt faktiskt :) tar mycket tid, men det går :) 
 Har bokat hotell i Stockholm i februari :) spännande :D :D ska bara boka tågbiljetter och själva utbildningen också, men det gör jag sen :P 

Zzzzzumba :D

Har varit i Skövde igår lite med W och hans bror. De skulle klippa sig, och sen skulle vi handla lite julkappar om vi hann...men vi hade typ bara 30 min kvar efter frisören så jag bara hann köpa en present. Ska åka dit kanske imorgon också och på måndag? Vi får se ;)
Vi hade så lite tid där bara för att killarna jobbade till kl 3 och jag ville gå på zumba som började 17.50.
Zumban var superkul fast jag kände mig som en dålig nybörjare....:( 
Sista gången innan jul blir det imorgon :) Längtaaar! :D :D

Jag fick även med mig hem en massa zumbakläder som J. gav till mig eftersom hon inte vill ha dem längre...några är ju helt oanvända typ! :O Hon är sååååå himla snäll så att man inte kan tro att det finns så snälla människor i världen!!! <3 
Så imorgon kommer jag ha på mig zumbakläder på zumban :D :D 
Lite nice också att få kläder såhär innan jul :D Ni kan tänka er hur en zumbagalning blir när hon får zumbakläder :D 
TAAAACK!!! :D :D


2013/12/15

Ööööö.....

hahahaha sååååå himla bra!!!! :D :D :D Jag dör av skratt XD XD XD


2013/12/14

hemma och lucia

Känns så fruktansvärt kul att vara hemma....på riktigt...inte vara för en och en halv dag, utan en hel månad!!!! Kommer ju sakna dansen enormt!!! Men det blir 2 zumba klasser till innan jul så jag får njuta av varenda minut där istället :) 
I fredags när jag åkte hem från skolan, så har jag även spenderat en timme på nordstan innan jag tog tåget hem för att köpa lite julklappar. allting är inte inköpt än, men jag har faktiskt hittat lite saker så det gick bra :) 

Just det ja, i fredags gick jag luciatåg i skolan....förhoppningsvis min sista...jag kan inte sjunga, blir så himla nervös och illamående när jag ska göra det.... 
Idag på morgonen var jag här hemma på biblioteket där det var luciamorgon. Min syster var med och dansade med några andra danstjejer. Sååå fina och duktiga dem var! 
Och faktiskt FÖRSTA gången jag var med om när någon svimmade under lucian...lite läskig... :/ inte alls kul om ni frågar mig....

Sen under dagen kollade jag på VM i jazz och modern dans :) Så fin! :)



2013/12/12

Julmys :)

Har haft dem sista 2 lektionerna i skolan idag... Balett och stretch... Var nära att börja lipa på båda baletten och stretchen... Inte för att det var det sista, utan för att det var så jobbigt, spänningarna i mina lår... Usch...och så skulle vi hålla benet uppe aslänge!!! Var inte skönt!!! Och stretchen sen... Fan vad det gjorde ont!!! :( :( skitbra ju för att jag stretchade ut musklerna, därför hade jag ont, men sååååå ont!!! :(
På eftermiddag hade vi julpyssel i skolan. Gjort lite olika saker... Typ marsipan figurer, ljus och sånt. Mysigt!! :)

Svårt o hålla det här med kalorier och sånt när det är julbord i skolan med massa julgodis som vi gjort igår... Hmm...
En del hungriga danstjejer vid middagsbordet väntan på maten :) 


11/12/13

Julgodisbak i skolan :) 

2013/12/09

Nya mål

Jag har gått runt nu i flera månader och tänkt bara på hur fet jag känner mig... Varje liten tugga mat får mig att tänka på att jag kommer få större mage och mer fett av det där... Det är alltså inte okej att gå runt hela dagarna och tänka på hur man ser ut... Men grejen är att alla säger att man ska känna sig bra i sin kropp och då är det okej... Men nu är det såhär att jag känner mig inte bra i min kropp... våras och sommaren bestod av väldigt mycket träning inför EM med formationen. Vi skulle springa mycket för att bygga upp konditionen och sånt. Jag åt inte alla mycket mat för att jag inte behövde det... Nu springer jag ingenting och äter väldigt mycket... Men även när jag inte äter mycket så känner jag mig stor och fet... Jag tränar varje dag väldigt mycket, men jag får en helt annan träning nu än förut... När jag sprang så märkte jag direkt att kilona och fettet försvann!! Sjukt bra ju! Men eftersom jag inte kan springa nu så tänkte jag istället att jag ska styrketräna, såna basic grejer och tänka på vad jag äter och hur mycket!!! Ska säkert bli svårt i början... Speciellt den här veckan i skolan då jag kan bara äta det jag får... Men när jag kommer hem på fredag... Då kommer jag börja på riktigt... Ska kolla hur mycket kalorier jag äter och kolhydrater... Fettet ska bort från min kropp har jag nu bestämt!!! 
Finns en tjej på insta som jag följer och hon tränar supermycket, äter kontrollerar och hennes kropp blev helt fantastisk! Varför skulle inte jag också klara det??? Klart jag kan! Bara lite vilja!! Jag var ju på väg i somras!! 
Enda problemet med mig är att jag är ganska lat... Men jag får ändra på det nu och jobba för mitt mål :)
Så ni kommer kanske få från och med nu veta hur det går för mig med det här... Får hoppas att jag kommer orka äta rätt och bra mat!!! Håll tummarna! Jag ska verkligen göra allt för att lyckas! 10 kg ska bort!!!

What to use the chair for...

NM2013 livestream

Inte alls kul att jag missade nordiska i helgen... Hade ont i hjärtat bär min klass dansade... Är nästan helt säker på att jag skulle gått vidare en gång... Men det kommer vi aldrig veta :) finalen var i alla fall typ star/superstar nivå så ingen chans att jag skulle komma så långt...  Inga svenskar i min final...:/ 
Jag kollade ju på datorn för att dem sände hela tävlingen live båda lördag och söndag :)



2013/12/06

HATAR DIG SVEN

Jääääääääävla Sven!!!!
Förstör heeeeela helgen för mig!!!!
Jag kommer inte hem för att bussarna inte går, tågen går ibland och om dem går så är dem försenade...och okej om jag skulle ta mig hem på nåt sätt, MEN sen på lördag skulle vi åkt till Örebro och tävla NM i Disco!! Men vägarna är livsfarliga på grund av den här dumma snöstormen!!! Vem vill köra bil på isbana liksom och riskera att inte komma fram....FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!
HATAR DIG SVEN!!!! HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG




2013/12/05

Veckan och lite storm bilder

Nacken blev värre på måndag morgon... Så jag bokade tid på vårdcentralen för att kolla upp det. Jag fick tabletter med inflamationsdämpande, smärtstillande och febernedsättande egenskaper....
Skitbra tabletter som hjälpte direkt, men ska behöva ta dem i 10 dagar ändå....

Jag tycker det är så himla kul att dansa!!! Även om det kan vara jätte jobbigt ibland och man är så trött så man knappt kan gå så är det roligt ändå! :D 
Jag känner mig jätte stel i mina baksidor! Ovanligt stel! :( Inget bra, men det är väl bara att stretcha ut det eller hur :)

Det är bara en vecka kvar av skolan, sen går vi på jullov! Har en hel månad på oss!!! Helt sjukt långt lov tycker jag!!Ska säkert bli skönt, men ändå....superkul att det är Zumba hemma så jag blir ändå inte helt utan träning :)

Just nu som kanske många vet det så är det storm här...nja...just nu blåser det runt 20-21s/m...blåser ju jätte mycket mer än vad det brukar. På eftermiddagen, efter skolan var jag och 3 tjejer från klassen vid havet för att kolla vågorna och känna vinden. Då blåste det runt 16-17s/m... jätte mäktigt!!! Att vädret har sån himla makt egentligen över allting! Det är verkligen något som ingen kan styra över! Det är bara så! Man kan inte undvika det...(Jo, om man åker ifrån det drabbade ställen såklart)Men dem där minutrarna där ute på klipporna var helt fantastiska! :)
Det blåste verkligen super mycket och man fick typ skrika om man ville att andra skulle höra :)






Jag tycker bara att det är lite synd att det blir värst nu när det är mörkt. Jag skulle gärna velat se havets reaktion på den starka vinden :)

2013/12/01

En hel dag i Göteborg

Var i Gbg hela dagen idag med W, hans 2 bröder och deras familj. I början hade jag så ont i nacken så jag var nog väldigt otrevlig och tråkig...:/ såg nog bara sur ut hela tiden men det var inte meningen. Känna Som att smärtan drog sig ner mot ryggen.. Konstigt!!!:( 
Men efter att jag hittade en apotek och köpte Ipren så kändes det lite bättre. Jag köpte mig ett par skor bara... 

Vi var lite på nordstan där jag såg Yohio... Fattade inte ens först att det var han...

Blev inte alls tagen... Har typ glömt bort att han finns, men kul ändå att se nån kändis och bevis på det att jag tar kort såklart :)

Sen var det dags för maaaat <3