2014/03/31

3 dagar och hemmatävling

Då var jag tillbaka...på bloggen alltså. Hade fullt upp hela tiden från i fredags. Inte en enda ledig stund typ. Men sånt gillar jag!! :)
I fredags så har jag stenat på min systers gruppdräkt. 

Vid 3 tiden gick jag till DVT för att börja plocka in grejer till bilarna och släpet som vi sen skulle ta till Skövde arenan och ställa iordning gallen för lördagens rikstävling i disco! :D 
Vid 4 var vi i Skövde och började greja. Vi var klara vid 8-8.30. Kommer inte riktigt ihåg, men det tog ändå lite tid. Skönt att ingenting krånglade och hallen blev så fin!!




När jag kom hem så stenade jag färdigt min systers dräkt för att jag hann inte bli klar på eftermiddag.
På lördag hade jag först musikal rep i ca 4 timmar vilket var det lääääängsta 4 timmarna.. Jag var så taggad på tävlingen! Jag ville inte repa, jag ville vara i arenan!!! Vi skulle sluta vid 4 tiden men som tur det är så slutade vi redan vid halv 3, och därifrån blev det raka vägen till arenan för mig <3 
Singeln började precis när jag kom fram! Vilken var lite surt för att jag skulle då kunnat vara med och tävla om jag hade vetat det i förväg, MEN! Roligast att vara på plats ju! :D
En underbar eftermiddag och kväll väntade! :D jag hjälpte till även nu och gick med domarpapprena :) 
Kunde även heja på våra tjejer ibland och min syster var så duktig! Så kul att se att hon utvecklas så mycket! ;)


Dagens ena höjdpunkt var nog när Emma från DVT VANN sin klass!!! :) så roligt! Hon var verkligen superduktig och en värd vinnare! :) grattis! :)
Tävlingen slutade vid 22.15 ca men dagen var inte slut än. Jag skulle stanna kvar med några andra och städa hallen, ta ner allting och sånt. Det tog bara 2 timmar, men det var 2 intensiva timmar!! Roligt hade vi ju också samtidigt såklart :)  hemma i sängen var jag vid 1 på natten :)

Nästa dag(söndag) skulle jag upp tidigt och det blev ca 6 timmars sömn men kändes som 2 timmar... Hair sång rep stod på schemat... Jag somnade nästan... Inte för att det va tråkigt utan för att jag va så trött. 
Slutade ganska så tidigt vilket var skönt eftersom jag skulle hålla i ett danskalas på DVT på eftermiddagen. 
Väl hemma hann jag kolla igenom dansen jag skulle lära ut, även göra om lite. Gjorde det på balkongen för att vädret var så fint och varmt. Fick lite bränna också... ;) ;) 
Innan kalaset hann jag lägga mig en halv timme! Det behövdes verkligen! 

Danskalaset gick bra! :) barnen var söta och duktiga :)

Sen så skulle jag ju ta bussen och tåg till skolan men hann inte med sista bussen så jag fick sova hemma. 
Just nu sitter jag på tåget och är i skolan vid 10... Missar första lektionen men så är det nu...

Hoppas er helg var också roligt! :) :)
2 veckor kvar till påsklovet!!!



2014/03/28

BÄSTAA

Den timmen som jag längtat efter sen vi fick reda på att vi är lediga den här veckan har passerat... Nämligen Zumban!! :D är så roligt, kan knappt beskriva känslan!! Har kört 3 låtar igår! Med en snabb merengue som den nya dansen! :) jättekul att vissa kommer fram till mig efteråt och även innan passet och säger hur duktig jag är! Roligast var att höra igår att jag börjar visa dansglädjen också när jag instruerar! Och det är en bra bit till att lyckas :) visar inte jag hur jääävla kul det är så kommer deltagarna tycka att det är tråkigt! Men!!! Jag är på god väg :)

Idag hann jag redan med att städa hos min älskade <3 just nu sitter jag och kollar/lyssnar Rewind på MTV :) roligt att höra gamla favoriter :)

Snart ska jag hem och hjälpa mamma att stena min systers gruppdisco dräkt! Det är tävling imorgon!!! På hemmaplan också!!! :D så på eftermiddag drar jag mig till DVT för att hjälpa plocka grejer i ordning som ska till arenan, sen åker vi till arenan och gör allt i ordning inför imorgon! :D SUPERKUL! :D synd bara att jag inte kan vara med och tävla :(


2014/03/27

Tråkig onsdag

Vädret var blä igår så kunde inte göra nåt kul... Och det ser tyvärr inte bättre ut idag heller, men idag ska jag åka till Skövde med mamma o pappa ;) och sen på eftermiddag kommer ledighetens absoluta bästa timme!! ZUMBAAAAAA <3

Har spelat lite tv spel igår, varit hos min killes bror med min kille där vi kollade fotboll och gosat lite med deras bebis :) sååå sööt <3

2014/03/25

My first zumbapass-check

Har haft mitt första Zumba pass ever... Läskigt... Har failat många gånger. Jag var så nervös och koncentrerad så glömde bort danserna som jag trodde satt stensäker... Men men.. Får hoppas att folk kommer komma nästa vecka också och hoppas på att det går bättre då :)


2014/03/24

Veckans första

Jag var faktiskt utan dator igår kväll!!! :D Jag kollade film från mobilen så det funkade också :) Som tur det är! Men jag fick låna Jonnas laddare så jag har dator nu! :) 

Idag var det jätte bra väder!!! VÅR <3
Dagen började vi med floorbarre, därefter blev det städning utomhus. När vi var klara så städade vi av våra yoga mattor också, och sen hade vi tid kvar till lunchen så vi satte och på solen och bara njöt <3

Efter skolan gick jag ner till havet på klipporna! Det var jätte mysigt!
Kom på att havet är så duktigt på att få fram saknaden och minnena....så bra men samtidigt så dåligt...när man saknar nåt, typ hur det var förr, eller saknar en viss person...blablabla...Jag tycker om havet 


Efter maten skulle jag hämta datorn laddaren från Jonna, men blev kvar hos henne och Klara och vi kollade på lite serier. Mysigt ;)

Nu blir det film och sova! IMORGON ÅKER JAG HEEM <3

2014/03/23

HÄÄÄÄÄR

Har varit hemma och repat HAIR det mesta ;) SKOOOJJJ!! <3
Har gjort nummret hair idag och nja...behöver inte fundera imorgon OM jag skulle ha ont i nacken...men hoppas inte att jag kommer ha ont!!! Orkar inte med mera nackspärr!!Jag har värmt upp nacken innan ordentligt! och stretchat efteråt så det borde inte va några problem imon, men med min nacke så vet man aldrig....

Sen så har jag GLÖMT MIN LADDARE TILL DATORN HEMMAA!!!! :O
OMG!!! vad ska jag göra utan datorn när den dör om 2 timmar!?!?!? :(
Tur att jag åker hem på tisdag kväll så jag slipper sitta här en hel vecka utan dator ;)


2014/03/21

Föreställningsdagen

Föreställningen är över nu! 
Idag har jag skrattat mycket, varit glad, gråtit, varit ledsen, var nervös, pirrig, hade roligt, hade hemlängtan....ja... Det hände en del.
Vi började dagen med frukost vid 8, bussen åkte mot Varbergs teater kl 8.45. Var framme runt 9.15, värmde upp, hängde lite, och körde igång genrepet kl 11.00! 
Senare blev det lunchpaus och "gå ut på stan och gör vad ni vill" paus från typ 12.30 till 17.00!
Vi åt lunch först, sen gick Emelie R, Malin och jag till espresso house. Tog en fika och bara satt där och diskuterade lite saker :) trevligt var det iaf! :)
Härifrån gick vi till fästningen en sväng :)
Härifrån fick vi till Ica för o köpa dricka :) och därifrån tillbaka till teatern :)
Jag och Emelie L fick sitta i kassan innan föreställningen och sen släppa in folk :)
Här var vi jäääävligt glada och taggade och lyckliga!! :D 

Men sen, när föreställningen drog igång och vi hörde dem första tonerna och första dansstegen... Shit vad jobbigt det var! Men jag höll mig!! Jag rös, men kunde stå emot att gråta! :) 

Vid den sista dansen för 1:orna(alltså min klass)... Ne, det var det jobbigaste.. Jag älskar den dansen, jag älskar låten, och den blev så himla fin!!! Och det var så humla jobbigt att inte få kunna vara med och dansa! :( :( jag ville verkligen inte gråta, men kunde inte hålla tårarna tillbaka :'( :'( 
Men måste tillägga att tjejerna var såååå grymma!!! Jag är så stolt över att jag ändå är en del av dem <3 

En bild på dansen som fick mig o gråta <3 SÅÅÅ duktiga alla var, så fina klänningar, så fin koreografi, så fin låt... Allt var perfekt <3

Just nu sitter jag i Göteborg och väntar på mitt tåg som tar mig till Falköping. Den går om 30 minuter... Tråkigt ovh sitta här o vänta för att jag somnar snart, men skönt att få komma hem ändå! Till Falköping kommer min älskling och hämta mig med bil <3 jag räknar med att vara hemma vid halv 1 inatt ;)

2014/03/20

Varbergs teater och rep

Har varit på Varbergs teater hela dagen idag och repat inför föreställningen. Jag är ju inte med på scen själv eftersom jag var så sjuk så mycket och kunde inte träna...blablabla....men jag hjälper till bakom scenen med ombyten och rekvisita och sånt. Supersnabba ombyten är det HEEELA tiden! Vilket är då roligt för min del för att jag har något o göra! Hade ju varit mycket roligare att vara med på scenen, men men...så blev det denna gången ;) Tjejerna är iaf super duktiga! Danserna på scenen med kostymer och ljuset blev sååååå bra!! <3 Den kommer verkligen bli en succé!! 

På väg till teatern på morgonen

Den här bilden lånar jag från Jonna :) Hoppas det är OK ;)

2014/03/19

Min onsdag

Har dansat jazz på morgonen lite blandat med modernt. Sen var det röstuppvärmning och sen körde dem andra ett genomdrag av föreställningen. Vi ska till teatern imorgon i Varberg och börja repa där. Föreställningen är på fredag, så det är verkligen dags för teater rep :) 


Jag sitter med mitt zumba block och försöker analysera en låt som jag hittade...merengue...heeeelt jävla omöjligt den här låten är...haha XD Ingen logik i den...alltså finns inga refränger och sånt som en vanligt låt har. MEN!!! Jag fixar det! och förhoppningsvis får jag testa köra den hemma nästa torsdag :P Får se :) 


God morgon

Vi slutade mycket tidigare i skolan igår än vanligt och därför tänkte jag att jag kunde lika gärna åka till AW i Gbg och köra ett pass :) Det stod Zumba på schemat, men det blev en "dansklass" istället för att det var en vikarie som inte kör zumba passer :) Men det gick ändå bra. Skönt att vara i lokalen en hel timme och få in känslan där också ;)




2014/03/18

Tisdag förmiddag och bra nyheter

Började med jazz idag :) så roooooligt :D 
Sen stretchade jag lite ;) 
Några cm kvar tills jag är helt nere och mina ben är jättefula också, men men... På god väg :)

Ska fortsätta idag med att öva danserna och skapa nya danser inför Zumban om en vecka :)
Förresten så är jag ledig nästa vecka från och med onsdag så jag kan redan åka hem efter Zumba passet på tisdag kväll :D OCH det bästa av allt är att jag kan vara med och dansa Zumba hemma på torsdag!!! 😃😃😃


2014/03/17

DVT föreställning 2013 maj

ÅÅÅÅÅÅHHHHH
Titta vad jag hittade på youtube precis!!!! Visste inte ens att det fanns där!!! :D 
Dansverkstáns dans show från majd 2013 :D
SÅÅÅÅÅ KUL ATT SE :D :D 
Jag har ju det här på DVD men orkade aldrig ta fram det och titta på..ju, jag såg ju en gång när jag fick DVDn, men inte sen, och det är ju då snart ett år sen :D 
VAD KUUUL :D
Jag är med i
1. lärarnummer
3.disco mellan
6.JMB(Jazz modernt balett)
7. det är mina 6 åringar <3
10. street(jag är den i vit längst till vänster:) )
14. JMB igen :)
16. Street igen :)
17. mina 7 åringar <3
och det sista som är disco, avancerad, tror det är nr20 :)

ALLTSÅÅÅ ÅÅÅÅHHHH VAD RROOOOLIGT!!!! :D :D Nu vill jag se hela föreställningen :D 
Får göra det imorgon, orkar inte idag :D

Just det ja, vi hade Michael Jackson tema :)

Dance and work

Helgen bestod av massor med musikalrep :D såååå roligt!! :D Jag älskar det verkligen! Så mycket skratt och roliga stunder vi har under tiden vi repar! Musikalen kommer bli grym!! :D Längtar till alla föreställningarna :D Fast ändå INTE! För att sen då är det slut ju :( Vill inte att det här ska bli slut för att det är sååå roligt!! :)

Idag var det första gången jag dansade i skolan sen innan sportlovet...Alltså heeelt crazy...det var typ över en månad sen tror jag!! Vi hade bara balett på morgonen som uppvärmning inför genomdrag inför föreställningen. Men baletten kändes så roligt! :) Alla mina muskel skakade och jag kände verkligen varenda liten muskel. Har ju inte använt dem på ett tag så inte så konstig kanske. Och vet ni vad, förut började jag tycka att dansen i skolan är lite tråkigt och så, men idag kände jag inte alls så! Det var som på första dagen i skolan :D Jag ville bara dansa mer och göra mer och göra om alla övningar typ 100 gånger :D
Men....zumban sitter hårt i kroppen..och i höfterna...haha :D speciellt på cirkeln port de bras :D höften cirklar runt fast den ska egentligen va still...haha :D allting är inte så lätt som det ser ut :)

Just nu sitter jag och fixar ihop mitt första zumbapass....INTE lätt! Att variera sig och inte bara ha "fullfart" danser... :) Man måste ju kunna andas också emellanåt :D men men, det är superkul! :) Jag upptäcker nya låtar och kommer på nya steg hela tiden!
 Jag älskar zumba <3 <3 men det vet ni ju redan vid det här laget :D


2014/03/15

Gymkort och beachvolley

God morgon everybody ;) 
Efter skolan igår åkte jag till Göteborg och min nya arbetsplats :) trevligt ställe med supertrevlig personal :) har hört att deltagarna är också jätte fina personer så det blir kul att börja köra igång om 2 veckor :) har fått gymkort också där så får gå dit och gymma och gå på passet när jag vill :) KUL! 
Synd bara att jag kommer aldrig orka åka och göra det efter skolan... Men men...  Never say never :)

Efteråt när jag var på väg mot tåget för att åka hem så kollade jag bussar och sånt, nästa bussen till stationen skulle vara framme exakt samtidigt som mitt tåg skulle gå... Men man hoppas ändå att bussen blir lite tidigt så jag skulle hinna med tåget. När vi närmade oss stationen och busshållsplatsen så SÅG jag tåget stå vid perrongen, när jag kliver av bussen och börjar springa så såg jag fortfarande tåget, MEN! JAG MISSAR DET ÄNDÅ MED EN HALV MINUT!!!så himla surt, för att nästa tåget gick 2 timmar senare. 
Jag tog min bagage och gick in på nordstan för att kolla lite, och det var folk som spelade Beachvolley där inne :D superkul eftersom jag behövde ändå nåt underhållande för att tiden skulle gå fortare :)

Just nu så sitter jag på bussen IGEN och är på väg mot Skövde och musikal rep!!! :D :D :D dansrep står på schemat idag. :)

2014/03/14

Hemma på en torsdag

God morgon! Har varit vaken sen kl 5 imorses. Just nu sitter jag på tåget i Falköping. Är i skolan förhoppningsvis vid halv 10.
Igår var jag hos läkaren. Fick göra lite olika prover. Alla 2 gånger. En gång vanligt och en gång efter 4 doser av inhalator. Blev super skakig efteråt, vilket var ju normalt för att läkaren varnade för det innan, men det läskiga var att den höll i sig i nästan 3 timmar.
Men jag överlevde så det var inte superfarligt :) alla mina värden till slut var under det normala...:/ men en sak är säker, att jag har inte astma ;) mer vet vi inte än.

På kvällen igår så var det ZUMBA hemma :D 
Jag var där! :) fick dansa långt fram med J. hela tiden för att öva. Står man längst fram och vet att folk kollar på en så tar man i mycket mer och allt blir mycket jobbigare. Jag körde 2 låtar själv också! :) såååå roligt!!! Och så jobbigt, var lite död efteråt... Ja, bara 2 låtar men det drar så himla mycket energi! :) fast jag älskade det!!!:D
Det roligaste var nog kommentarerna man fick efter klassen, fast jag bara körde 2 låtar! Någon jag inte ens sett förut kom fram och sa att hon skulle gärna gå på mina pass för att hon gillade danserna och energin jag strålade ut:D hur kul är det inte!? Efter FÖRSTA gången :) :) självförtroendet stiger lite när sånt händer! Men man behöver det där framme som instruktör :) :) :) 

2014/03/13

Hemma

Sitter hemma och njuter av solen i köket genom fönstret :D Vill inte gå ut och bli förkyld igen, och det känns ändå varmare såhär :D

Har sett idag världens bästa barbie :D

2014/03/12

Nytt på G

Täpp i näsan!! :/ Jobbigt.... 
Har idag kollat på baletten, kollat på när dem andra lärt sig finaldansen klart, och sen var det genomdrag då jag och E. hjälpte till bakom scenen med alla kostym byten och hår och sånt som behövs. :) Ganska kul faktiskt. Skulle ju vara roligare att vara med och dansa men det här är ändå bättre än att bara sitta och vänta, tycker jag :)

Har fått ett jobberbjudande idag i Göteborg som zumbainstruktör! Asroligt ju!!! Men så tight med tiden...måste vara på plats redan kl 18, men slutar inte i skolan förrens halv 5 egentligen, vilket betyder att jag hinner nog aldrig dit i tid, men ska kolla upp ifall jag kan smita tidigare och så ;) Det är ju liksom det jag vill göra sen!!!!(alltså zumban)

Och sen så har jag även fått hem min tröja som jag beställde i fredags! :D Så snabba dem är!!! :) Så jag längtar lite hem för att få se om storleken blir bra :)HOPPAS!!!

Jag är fortfarande kvar i skolan. Åker typ halv 6 eller så för att kvällsmaten blir tacos i skolan, och om jag äter här då slipper jag köpa nåt på vägen :) :) Och tacos är ju jättegod så det missar jag inte! :) 

Oki, nu blir det för mycket text och inga bilder, men så får det bli just nu! :) 
ÄR GLAD JUST NU :D

2014/03/11

Siri

Har precis sett den grymmaste hiphop föreställningen hittills i mitt liv :D (har ju inte sett supermånga men det här var ändå jätte bra!!)



Smakprov :)