2013/12/05

Veckan och lite storm bilder

Nacken blev värre på måndag morgon... Så jag bokade tid på vårdcentralen för att kolla upp det. Jag fick tabletter med inflamationsdämpande, smärtstillande och febernedsättande egenskaper....
Skitbra tabletter som hjälpte direkt, men ska behöva ta dem i 10 dagar ändå....

Jag tycker det är så himla kul att dansa!!! Även om det kan vara jätte jobbigt ibland och man är så trött så man knappt kan gå så är det roligt ändå! :D 
Jag känner mig jätte stel i mina baksidor! Ovanligt stel! :( Inget bra, men det är väl bara att stretcha ut det eller hur :)

Det är bara en vecka kvar av skolan, sen går vi på jullov! Har en hel månad på oss!!! Helt sjukt långt lov tycker jag!!Ska säkert bli skönt, men ändå....superkul att det är Zumba hemma så jag blir ändå inte helt utan träning :)

Just nu som kanske många vet det så är det storm här...nja...just nu blåser det runt 20-21s/m...blåser ju jätte mycket mer än vad det brukar. På eftermiddagen, efter skolan var jag och 3 tjejer från klassen vid havet för att kolla vågorna och känna vinden. Då blåste det runt 16-17s/m... jätte mäktigt!!! Att vädret har sån himla makt egentligen över allting! Det är verkligen något som ingen kan styra över! Det är bara så! Man kan inte undvika det...(Jo, om man åker ifrån det drabbade ställen såklart)Men dem där minutrarna där ute på klipporna var helt fantastiska! :)
Det blåste verkligen super mycket och man fick typ skrika om man ville att andra skulle höra :)






Jag tycker bara att det är lite synd att det blir värst nu när det är mörkt. Jag skulle gärna velat se havets reaktion på den starka vinden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar