2011/12/28

Glee

Just det...jag kom på nu. Jag började titta på Glee för 2 dagar sen. Har kollat klart nu säsong 1 och börjat på 2:a :D Den är sååå bra :P

.....

Då var det ett tag sen jag inte skrev nånting här. Jag vet faktist inte vad jag ska skriva. Julen är över. Nu är det bara Nytt år kvar sen är det skolan igen. Hmm...jag har inget att skriva om just nu. Kanske nån annan gång Hoppas ni har det bra ;)

2011/12/20

Sista riktiga skoldag

Skriver sista provet idag innan jullovet. Ganska skönt att göra det så sent :/ Det blir en matte prov....kl 8 på morgonen. Jag vet inte vf men jag VILL INTE skriva det nu!!! Konstigt eller?! Men sen så har jag sång lektion sist. :) Det gillar vi :P

2011/12/15

Kofi Annan

Igår var jag i Göteborg med några tjejer från klassen. Vi fick vara med och sjunga i kör med Triple and touch för Kofi Annan fick Göteborgs pris. :) Det var verkligen en sån grej som man inte får göra varje dag.  Det är liksom en gång i livet man har en sån chans att se honom live :) Och vi var där!!! :D Jättekul! :)

Här är han då på bilden. Försökte göra en bra bild men det gick inte så bra med min älskade iphone. Han var ganska lång bort. Jag fick tyvärr inte gå närmare eftersom jag visste inte riktigt när vi skulle gå på scenen för att sjunga så jag stod nära kören bakom publiken och väntade på våran tur :) Men jag försökte ändå ta några kort :)

Sen är det såhär att på lördag ska vi sjunga i Skövde med de som har kör i skolan. Vi ska sjunga några körlåtar. Det kommer bli jättefin! :) (hoppas jag) :D 
Och just det. JAg ska sjunga solo första gången i hela mitt liv!!! JAG som har ALDRIG i livet sjungit nånstans förut, SKA sjunga SOLO!!! :D hehehe skit kul :D det blir asså bara en vers men ändå! :D Jag kommer säkert göra jättefel! hahaha XD


2011/12/11

ny iphone skal?

Jag funderar på att byta min iphone skal. kanske köpa en ny. Vet inte.... jag älskar den som jag har nu, men jag hade det sen i början av sommaren.

2011/12/10

Temple Run


Har ni hört talas om "Temple Run"? Det är ett spel på mobilen som alla kan ladda hem som har smartphone från App Store. :) 
Jag rekomenderar det. När jag såg nån kompis spela det först så tänkte jag "vad är det för skitspel" men sen så har min kille visat mig och sa att jag skulle testa spela. Hmm....Jag blev fast. Jag laddade hem det direkt till min mobil också. :P 
Här kommer resultatet. Jag satte min rekord igår :P

:D Idag ska jag försöka slå den! :D


Matte

Jag sitter hemma i köket. Det regnar ute... :/ Jag försöker lösa en matte uppgift som ser ut såhär:

 cos2x=cos(x-30)

Någon smart person som kanske vet hur man gör? :)

2011/12/05

Marching for life


Då var dagen över som jag längtade efter så mycket! Jag känner mig både ledsen och glad. Jag är jätteglad för att vi gjorde det och hade det jättekul!! Men jag är ledsen för att det är över.... Hoppas på nästa år! Då måste vi göra om det! JAG VILL!!!!
Här kommer några bilder :)



2011/12/03

Julmarknad 3:e december

Då har vi dansat idag på julmarknaden :) Det var jätterolig även om vädret inte var på vår sida :) Det regnade och blåste, men det kom ändå ganska mycket folk och tittade på  :)

Här är några bilder från idag

2011/12/02

2:a december

2:a december som betyder att det är mitt namnsdag :D Jag trodde inte att så många skulle komma ihåg det som det gjorde :)
Idag var jag också på årets sista tävlingsträning. Det gick ganska bra, fast jag orkade typ inte göra något jättejobbigt så jag tog det lite lugnt. Laddar inför nästa terminens tävlingar :)

 En bild på oss som kom till tävlings träningen fast det inte är nån tävling i flera månader :)
(lånat bilden från DVTs fb sida)

Imorgon är det lördag och då blir det julmarknad här i stan. Vi ska dansa också lite (uppvisning). Det är tur att det inte snöade hittils. Hoppas det håller sig, Vill inte dansa ute när det är snö, då vågar jag inte göra sparkarna lika högt som jag kan :D hihi
Men nu ska jag till min "framtida man" haha :D
God natt!

2011/12/01

1:a dec

Det är 1:a December idag! Det känns som att året har nyss börjat och så är vi redan i december.
Just nu sitter jag i skolan och kämpar att mina ögon ska inte stängas. Jag är så trött. Jag vet inte vad jag ska göra men jag är trött nästan heeela tiden.
Men aja...nu ska jag försöka koncentrera mig på lektionen ;)
Hörs senare